Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru week-end

Prognoza meteo pentru week-end

Sambata

Cerul va fi mai mult noros. Va ploua pe arii extinse in Crisana, Maramures, Transilvania, Muntenia si Oltenia, iar in prima parte a zilei si in Banat. In zona montana, la peste 1500 m altitudine, precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare. Cu totul izolat cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp. Spre seara, treptat aria ploilor se va restrange catre regiunile estice, dar in Moldova si in Dobrogea acestea se vor semnala pe spatii mici si vor fi slabe. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari la munte si izolat si trecator in celelalte zone.

In Bucuresti cerul va fi innorat si temporar va ploua. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 8-9 grade, iar cea minima de 2-4 grade. Vor fi conditii de ceata.

In tara, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 si 11 grade, iar cele minime intre - 3 si 5 grade. Vor fi conditii de ceata.

Duminica

In tara avem ploi slabe doar local in partea de est a tarii, dar chiar si acolo vor scadea in intensitate. In restul teritoriului vremea in general frumoasa si temperatura la amiaza iarasi trece de 10 grade iar la Timisoara si Drobeta, ca si la Giurgiu avem 13 grade. Se mai incalzeste si in partea de est si la pranz avem 8 grade la Suceava, 9 la Iasi, 10 la Bacau si Constanta.

In Bucuresti iese soarele, iar termometrul ajunge la 13 grade la amiaza.
26 februarie 2010, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.