Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cer partial noros si conditii de bruma

Cer partial noros si conditii de bruma

Cer partial noros si conditii de bruma

Cerul va fi partial noros, dar nu vor fi conditii sa ploua. Dimineata si noaptea local in zonele joase din centru si est se va produce ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe litoral.

Temperaturile maxime se vor situa intre 14 si 21 de grade, iar cele minime intre 2 si 12 grade, mai coborate in depresiuni unde vor fi conditii de bruma.

Presiunea atmosferica este in crestere usoara.

Maine vremea va fi in general frumoasa: vant cu unele intensificari in Moldova, Baragan si Dobrogea. Maxime 14-21°C; minime 0-10°C. Dimineata si noaptea va fi ceata local in zonele joase, indeosebi din centrul si vestul tarii, iar in depresiunile intramontane izolat bruma.

Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie, 13 octombrie 2006  

13 octombrie 2006
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.