Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo in tara pentru joi si vineri

Prognoza meteo in tara pentru joi si vineri

Joi:
Vremea va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi mai mult noros si, local, va ploua in majoritatea zonelor. La munte si trecator in nordul Moldovei, precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 2 si 12 grade, iar cele minime intre -3 si 5 grade. in cursul noptii in sud si sud-est se va forma ceata. Presiunea atmosferica va creste.

Vineri:
Valorile de temperatura vor fi mai ridicate decat in mod obisnuit, indeosebi in regiunile din vest si centru, cu maxime intre 4 si 14 grade si minime intre -2 si 8 grade.

Cerul va fi mai mult noros, iar aria ploilor va cuprinde treptat toata tara, incepand din a doua parte a intervalului. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, in Banat, Crisana si Dobrogea.
17 februarie 2010, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.