Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cerul va fi temporar noros

Cerul va fi temporar noros

In tara, in cursul zilei cerul va fi temporar noros, doar izolat vor fi posibile ninsori slabe in nord-vestul tarii si la munte, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Noaptea aria de nebulozitate va cuprinde treptat majoritatea zonelor; spre dimineata vor cadea precipitatii locale, sub forma de ninsoare, lapovita si ploaie in Oltenia si in Banat si doar ploaie in vestul si in sudul Munteniei si tot in aceste zone vantul se va intensifica.

In Bucuresti peste noapte nu au mai cazut precipitatii si au fost nori mai putini. Cerul se este acoperit de nori doar temporar, fara sa mai avem parte de precipitatii iar vantul abia isi face simtita prezenta. De la minus cinci, minus trei grade, in zori, mercurul din termometre ajunge la amiaza la aproximativ 3 grade.

La munte cerul va fi temporar noros. Astazi ninge slab in nordul Carpatilor Orientalilor. La noapte norii acopera majoritatea masivelor muntoase, iar precipitatiile isi fac din nou aparitia in Muntii Banatului si in Carpatii Orientali. Riscul de producere a avalanselor este mare, patru pe o scala de la unu la cinci. Temperatura este la pranz de 0 grade la Sinaia si Semenic, si doua grade la Predeal, Paltinis si Stana de Vale. Doar pe Ceahlau pranzul nu aduce mai mult de minus 6 grade.

Temperaturile maxime se vor incadra intre -1 si 7 grade. Dimineata vor fi conditii de ceata. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -10 si 0 grade.
16 februarie 2010, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.