Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea de inrautateste: Drumurile devin impracticabile

Vremea de inrautateste: Drumurile devin impracticabile

Iarna isi arata din nou coltii, dupa doua zile in care primavara dadea semne ca ar veni. Ninsoarea cazuta de dimineata, incontinuu, incepe sa creeze mari probleme atat in municipiu cat si in judet.

Nici nu am apucat sa ne bucuram de doua zile de soare ca a si revenit in forta iarna, cu tot cu problemele cauzate de zapada. In doar cateva ore de ninsoare, atat municipiul cat si judetul au fost acoperite de un strat gros de zapada.

Pericolul iminent sta la panda pe drumurile din judet, unde la fiecare nisoare din aceasta iarna, problemele nu au intarziat sa apara.

"La aceasta ora, circulatia se desfasoara cu dificultate pe drumurile publice din judetul Galati. Nu s-au semnalat drumuri blocate, dar se recomanda atentie sporita in trafic intrucat ninge abundent in intreg judetul, ceea ce duce la scaderea vizibilitatii, dar si la aparitia poleiului pe anumite sectoare de drum", a declarat Petrica Patilea Crangan, purtator de cuvant al Institutiei Prefectului Galati.

Hidrologii au prelungit avertizarea Cod galben pana astazi, la ora 16.00, interval in care sunt prognozate cresteri de debite si ruperi ale podurilor de gheata, in bazinele hidrografice din 11 judete din sud-estul tarii. Nivelurile si debitele vor fi in crestere pe Dunare si pe Prutul Inferior. In judetul Galati, nu s-au semnalat probleme deosebite din punct de vedere hidrologic.

Centrul Meteorologic Moldova anunta ca vremea va fi aproape de normalul termic pentru aceasta perioada, apoi se va incalzi usor. Incepand din dupa-amiaza zilei de 17 februarie, pe spatii din ce in ce mai extinse vor fi precipitatii mixte si local se va semnala polei.
 
Mai multe detalii: Adevarul.ro
15 februarie 2010, Sursa: Adevarul
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.