Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 5 decembrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / Locuitorii sectorului 5 se duc la magazin cu barca

Locuitorii sectorului 5 se duc la magazin cu barca

Dupa vremea schimbatoare din ultimele zile, strazile din sectorul 5 al Capitalei seamana din ce in ce mai mult cu faimoasele canale din Venetia. Iritati de aceasta problema, locuitorii strazii Lavei s-au gandit sa atraga atentia intr-un mod inedit: s-au filmat in timp ce "navigau" cu barca pe strada.

Deranjati pana peste cap de canalizarea care nu functioneaza pe strada lor, locuitorii au decis sa iasa cu o barca pneumatica in fata casei, dar si sa "dea la peste". In timpul filmuletului, pe fundal se pot auzi schimburi de replici foarte amuzante: "Ce faci vecine?" intreaba barbatul care filmeaza, dupa care cel din barca ii raspunde "Ma duc la paine".

Filmuletul este foarte bine facut, cei care s-au filmat montand mai multe cadre. Dupa ce locatarii se duc la magazin, barbatul cu barca iese la "pescuit", in speranta ca va prinde pestele auriu si astfel soarele va rasari si pe strada lui. "Am iesit la un rapitor dar e cam tulbure apa. Maine iesim iar, ca se vor topi zapezile si vom avea adancimea adecvata pentru un biban, salau...", spune barbatul.

Locatarii sunt foarte nemultumiti de faptul ca apa nu este doar pe strada, ci a ajuns si in case si in garaje. Ei au precizat ca filmuletul este un semnal de alarma, dar nimeni nu face nimic, promisiunile primariei fiin inca neonorate.

De asemenea, tot Bucurestiul arata ca dupa asediu, strazile Capitalei fiind pline de gropi, ape sau zapada. Una dintre cele mai ciuruite strazi este Calea Serban Voda, unde soferii fac slalom printre gropi. Pe o distanta de zece metri sunt zece cratere, dar autoritatile spun ca gropile de aici pot fi astupate chiar daca sunt pline de apa.
 
Mai multe detalii: Adevarul.ro
15 februarie 2010, Sursa: Adevarul
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.