Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme in general inchisa

Vreme in general inchisa

In tara, vremea va fi in general inchisa. Mai ales in cursul zilei, vor cadea precipitatii moderate cantitativ, predominant sub forma de ninsoare, in sudul si sud-estul tarii, unde si vantul va avea intensificari. In Dobrogea vor fi ploi, lapovite si ninsori. Vor fi conditii de polei. In celelalte regiuni vor fi ninsori slabe, izolate.

In Bucuresti nu vom mai avea azi parte de vremea frumoasa de ieri. Cerul va fi cuprins de nori iar precipitatii nu lipsesc. Vorbim in special de ninsori, mai ales la inceputul zilei, cand si vantul are intensificari. In aceste conditii, nici maxima nu mai trece de 2-3 grade. Presiunea atmosferica creste usor de la 751 mm coloana de mercur.

La munte astazi ninge, dar slab si asezat, pe arii ceva mai mari doar in Carpatii Meridionali. Vantul sufla cel mult moderat azi chiar si pe creste, dar din aceasta cauza, ziua a debutat cu ceata pe vai si in depresiuni. Regimul termic nu se modifica fata de ieri, ramanand tot intre minus 4 grade la Seminic si 0 grade la Preedal si Stana de Vale. Riscul de avalansa este si astazi insemnat, pastrandu-se la nivelul unu cod rosu, asadar, chiar daca vremea pare prietenoasa pe crestele montane, turistii este bine sa fie prevazatori.

Temperaturile maxime, in scadere se vor incadra intre -1 si 5 grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -8 si 2 grade, usor mai scazute in depresiuni.
15 februarie 2010, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.