Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va raci usor

Vremea se va raci usor

Vremea se va raci usor. Cerul va fi temporar noros si izolat va mai ninge slab, la inceputul zilei, indeosebi in regiunile nordice. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti, cerul e variabil astazi, vantul abia daca se simte, iar mercurul va indica la amiaza nu mai putin de 6-7 grade Celsius. Presiunea atmosferica scade de la 744 mm coloana de mercur, valoare si-asa destul de mult sub cea considerata confortabila pentru organism.

La munte avem parte de o patura destul de rara de nori si numai pe arii restranse in Apuseni si Carpatii Orientali se mai arata astazi cate o ninsoare slaba. In celelalte masive, cu totul izolat mai apare cate o fulguiala, dar vantul continua sa sufle destul de serios pe piscuri. Maximele nu sufera modificari fata de ieri, asa ca turistii vor avea parte de valori de la minus un grad la Sinaia cota 1500 si Stana de Vale pana la cel mult 1 grad la Predeal. Desigur, pe Ceahlau, este cel mai frig cu minus 7 grade la amiaza. Riscul de avalansa insa ramane demn de luat in considerare. Avem risc de avalansa de gradul patru, echivalentul unui cod rosu! Atentie, asadar, atat pe creste, cat si la altitudini de sub 1800 de metri.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 0 si 8 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -8 si 2 grade, usor mai scazute in depresiuni. Se va produce ceata mai ales in regiunile sudice si centrale. Presiunea atmosferica va scadea mai ales in a doua parte a intervalului.
14 februarie 2010, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.