Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Lista drumurilor inchise si a trenurilor blocate / Cod galben pana la ora 20.00

Lista drumurilor inchise si a trenurilor blocate / Cod galben pana la ora 20.00

Trenul Salonic - Sofia - Bucuresti este blocat in camp de mai bine de 12 ore, din cauza unui tren marfar care nu a mai putut inainta si care a ramas pe aceeasi cale ferata.

Trenul personal 9051 Rosiori Nord - Turnu Magurele este inzapezit intre statiile Salcia si Turnu Magurele, in judetul Teleorman, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane. In tren se afla 28 de calatori.

Acceleratul 1869, pe relatia Craiova - Bucuresti, este inzapezit intre statiile Falfani si Costesti, in Arges. in tren sunt 40 de calatori. Trenul a ramas in camp mai bine de noua ore. in acest moment se incearca deblocarea garniturii de tren cu trei locomotive Diesel.

Personalul 7067 e blocat in statia Armasesti.

Din cauza viscolului, doua trenuri accelerat care tranziteaza judetul Olt au ramas blocate. "Acceleratul 730 Rm.Valcea-Bucuresti, cu zece pasagerii, se afla blocat intre localitatile soparlita si Vladuleni, iar acceleratul 723 Bucuresti-Rm. Valcea, se afla blocat in apropierea garii din Caracal. Se actioeaza in vederea tractarii lor pentru a fi aduse in garile din Piatra Olt si Caracal. Cei 25 de pasageri vor fi gazduiti pana le reluarea cursei, in cele doua gari", a afirmat purtatorul de cuvant al IPJ Olt.

Nameti si ploaie, cocktail fatal

Drumurile blocate circulatiei: DJ 546 A, intre localitatile Stoicanesti si Valeni, pe DJ 679, intre localitatile Valeni si Seaca, pe DJ 679, intre localitatile Seaca si Mihaesti, pe DJ 546, intre localitatile Daneasa si Sprincenata, pe DJ 546, intre localitatile Teslui si Deleni, pe DJ 679, intre localitatile Mihaesti si Busca, pe DJ 653, intre localitatile Valcele si Bircanesti, pe un drum comunal intre localitatile Milcov si Deleni.

La aceasta ora sunt blocate DN 22 Ramnicu Sarat - Baile, judetul Buzau, si  DN65A Turnu Magurele - Rosiori de Vede, judetul Teleorman, potrivit Centrului Infotrafic. Pe toate drumurile nationale din judetul Arges circulatia a fost intrerupta din cauza viscolului si a ninsorii abundente. Si in judetul Dambovita, patru drumuri judetene au fost inchise.

Autostrada Bucuresti - Pitesti este inchisa circulatiei.

In judetul Prahova, 13 drumuri judetene sunt si la aceasta ora blocate. Mai sunt inchise DN 22 Ramnicu Sarat - Baile din judetul Buzau, DN65A Turnu Magurele - Rosiorii de Vede din Teleorman si DN 62 Gaesti-Ghimpati, in Dambovita.

Pe drumul spre Petresti, in Dambovita sunt blocate zeci de masini, transmite Antena 3.

"Noi stam de la ora 9. Am inteles ca sunt cinci sau sase masini unde a facut politia un blocaj. Sunt si copii blocati intr-un SUV. Echipajele de politie nu reusesc sa ajunga la ei. Primarul asteapta echipaje de deszapezire. Primarul de aici a spus ca poate sa ramana toata lumea la primarie",
a spus Florin Popa, un sofer blocat pe drumul spre Petresti, la Antena 3.

La Vacaresti este blocata o ambulanta cu un pacient cu accident cadrio-vascular. Pompierii incearca sa ajunga la ambulanta blocata. Drumurile se blocheaza imediat dupa interventia echipajelor de deszapezire, potrivit corespondentului Antena 3 din Dambovita.

Mai multe detalii: Adevarul
11 februarie 2010, Sursa: Adevarul
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.