Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Toate caile de acces au fost deblocate

Toate caile de acces au fost deblocate

La aceasta ora, sunt deblocate caile de acces catre toate localitatile judetului Galati. DN 24D Galati-Barlad a fost deblocat inca de aseara, in jurul orei 19.00, iar in aceasta dimineata se mai inregistrau blocaje pe urmatoarele sectoare de drum de pe: DJ 254 Ivesti-Calmatui; DJ 242D Baneasa-Suceveni (pe sectorul Baneasa-Roscani); DJ 251C Valea Marului-DN 24D pe tronsonul Smulti-Craiesti; DJ 251 H  Corod-Valea Marului.

Potrivit purtatorului de cuvant al Prefecturii Galati, Petrica Patilea Crangan, circulatia se desfasoara cu dificultate pe DJ 251J Fundeanu-Adam; DJ 240 A Ghidigeni-Girbovat; DJ 252 H Furceni-Tecuci (pe un sens); DJ 253 Baleni-Viile(pe un sens). Se lucreaza in continuare pe toate aceste drumuri.

Reamintim ca judetul Galati intra sub atentionarea meteorogica - Cod galben de astazi, cu incepere de la ora 15.00, pana maine la ora 20.00. Sunt prognozate pentru acest interval precipitatii insemnate cantitativ, ninsori in prima parte, apoi ploi si vant, existand conditii de formare a poleiului.

Mai multe detalii: Adevarul
10 februarie 2010, Sursa: Adevarul
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.