Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ninsorile se vor semnala izolat

Ninsorile se vor semnala izolat

Cerul va fi temporar noros, iar ninsorile se vor semnala izolat in nord-estul tarii si la munte. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta.

In Bucuresti am avut parte de ninsori in prima parte a noptii, dar peste zi, chiar daca norii nu se dau dusi de pe cerul Capitalei, vom avea parte de un ragaz de ninsori. Maxima mai creste si ea putin fata de ieri, dar tot sub media climatologica ramane, situandu-se la aproximativ minus un grad , cel mult zero grade Celsius. Presiunea atmosferica, desi usor sub valoarea confortabila, de 760 mm coloana de mercur, nu indica variatii semnificative de la 751 mm coloana de mercur.

La munte vremea se imblanzeste. Chiar daca norii nu se dau inca dusi de pe cerul montan, doar pe arii restranse va mai ninge astazi. Ceva mai activi vor fi fulgii de nea doar in Apuseni, iar vantul va avea intensificari mai mult pe piscurile inalte. Termic, situatia nu se schimba esential. Vor fi la amiaza minus 2 grade, atat la Predeal, cat si la Paltinis, minus 3 la Semenic si minus 4 la Sinaia cota 1500. Desigur, pe Ceahlau e mai frig, cu nu mai mult de minus 9 grade la orele pranzului. Stratul de zapada este mai mult decat suficient pentru oricine isi doreste o dupa amiauza pe schiuri. La Sinaia cota 1500, zapada atinge 62 de centimetri, 46 la Semenic si 34 la Predeal.

Temperaturile maxime se vor incadra intre -6 si 4 grade, iar cele minime, in general, intre -13 si -3 grade. Vor fi conditii de ceata, mai ales in zonele joase din sudul tarii.
9 februarie 2010, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.