Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 17 septembrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cerul va prezenta innorari

Cerul va prezenta innorari

In tara, in regiunile estice si sud-estice cerul va prezenta innorari si indeosebi ziua vremea va fi severa si va ninge viscolit, vantul atingand viteze de pana 75 km/h, in special in Baragan, Dobrogea si jumatatea sudica a Moldovei. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare, ninsorile se vor semnala pe spatii restranse, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti a nins viscolit peste noapte. Abia in partea a doua a zilei putem spera la o slabire a vantului. Temperatura creste foarte putin pe parcursul zilei, de la minus 5 grade dimineata la minus 3, minus 2 grade la amiaza.

La munte cerul va fi mai mult noros. Va mai ninge in Carpatii Orientali, local in Carpatii Occidentali si izolat in rest. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele de ieri. La Sinaia Cota sunt minus 6 grade, iar la Paltinis, minus 4. Minus 5 grade sunt la pranz la Predeal, ca si pe Semenic. Pe Ceahlau maxima ajunge la minus 11 grade.

Temperaturile minime se vor incadra, in general, intre -12 si -2 grade. Temperaturile maxime se vor incadra intre -7 si 3 grade.
8 februarie 2010, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.