Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ninge viscolit

Ninge viscolit

In tara, in regiunile din sudul si sud-estul tarii va ninge viscolit, vantul atingand viteze de pana la 75 - 80 km/h. Ninsorile vor fi mai abundente in jumatatea de est a Munteniei, in sudul Moldovei, apoi si in Dobrogea, zona unde in prima parte a zilei vor fi precipitatii mixte si polei. In restul teritoriului va ninge local, iar vantul va sufla slab si moderat.

In Bucuresti, dupa ninsoarea si viscolul de peste noapte, continua si peste zi sa ninga si sa bata vantul. Valorile termice vor creste de la minus 3, minus 2 grade dimineata, la minus 1, 0 grade la amiaza. Nu trebuie insa sa neglijam faptul ca vantul ne va mai fura cateva grade bune asa ca senzatia va fi de minus 8, minus 9 grade.

La munte, in Carpatii Meridionali si de Curbura va ninge viscolit, iar vantul la rafala va avea viteze ce vor depasi 100 km/h. Ninsori vor fi si in restul zonelor montane dar pe arii mai restranse. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de astazi. Maxima este de minus 4 la Predeal si minus 6 la Sinaia cota si 1 grad la Stana de Vale. La varful Toaca la pranz sunt minus 10 grade.

Temperaturile maxime se vor incadra intre -6 si 4 grade, iar cele minime in general intre -12 si -2 grade. Presiunea atmosferica va scadea usor.
7 februarie 2010, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.