Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme rece si ceata

Vreme rece si ceata

Cerul va fi variabil, cu innorari in regiunile vestice, incepand din cursul serii. Izolat vor fi conditii de precipitatii slabe. Vantul va prezenta unele intensificari in Banat, sudul Crisanei, precum si la munte.

 

La munte, cerul, variabil, se va innora treptat spre seara si noaptea cand izolat va ninge in Muntii Banatului si Carpatii Orientali. Vantul va prezenta unele intensificari. Dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni se va semnala ceata. Temperatura aerului va creste usor.

 

Si in Bucuresti, cerul va fi variabil in prima parte a zilei, apoi se va innora treptat. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 0 grade, iar cea minima va fi de - 10 ... - 8 grade.

 

Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -13 si -3 grade, mai coborate in depresiuni spre -20...-19 grade. In zonele joase pe arii restranse va fi ceata. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre -4 si 6 grade.

5 februarie 2010, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.