Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 

Vreme rece

In tara, desi temperatura aerului va fi in crestere usoara, vremea va fi rece pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult noros in vestul, nordul si centrul tarii, unde incepand de dupa-amiaza va ninge slab, pe arii extinse. In Maramures, Muntii Apuseni si nordul Carpatilor Orientali ninsorile vor fi moderate cantitativ. In restul teritoriului ziua cerul va fi variabil, insa vor fi unele innorari in partea a doua a intervalului, cand pe spatii restranse vor fi ninsori slabe. Vantul va avea intensificari la munte si local in regiunile vestice.

In Bucuresti minima termica a noptii a fost la limita gerului, in jur de minus 10 grade. Peste zi temperatura urca spre 1 grad, in conditii de cer degajat si vant slab dinspre vest. Presiunea atmosferica se mentine in jurul valorii de 756 mm coloana de mercur.

La munte se anunta vreme rece azi, temperaturile sunt comparabile cu cele de astazi. Cerul, variabi la inceputul zilei, se innoreaza apoi treptat, si dupa-amiaza incepe sa ninga in masivele vestice. Minus 4 grade la Sinaia cota si minus 2 la Paltinis. Minus 6 grade sunt la Predeal ca si pe Semenic. Minus 1 grad este maxima la Stana de Vale si minus 11 grade sunt la pranz pe Ceahlau.

Temperaturile minime vor fi cuprinse intre - 15 si - 5 grade. Temperaturile maxime se vor incadra intre - 4 si 4 grade.
3 februarie 2010, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.