Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 21 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturi minime intre -10 si 0 grade

Temperaturi minime intre -10 si 0 grade

Vremea va continua sa se incalzeasca usor in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi mai mult noros. Vor cadea precipitatii, indeosebi dupa-amiaza si seara, local in jumatatea de vest a tarii si izolat in restul teritoriului. Acestea vor fi mai ales sub forma de ninsoare in zonele de munte si in regiunile nordice si mixte in rest. Vor fi conditii de producere a poleiului. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in vest si la munte. 

In Bucuresti, cerul este doar temporar noros astazi, dar dimineata nu vom scapa fara cateva ore cu ceata. Vantul nu va trece de moderat, iar temperatura maxima va atinge minus 5 grade Celsius. Presiunea atmosferica, desi mult sub cea confortabila, continua sa scada usor de la 744 mm coloana de mercur. 

La munte se simt cateva grade in plus astazi fata de ieri, dar cerul e mai mult noros, mai ales in Carpatii Occidentali si vestul celor Meridionali unde, mai ales dupa masa, va ninge destul de hotarat, cantitatea de precipitatii depasind izolat si 10-15 litri pe metru patrat. In restul zonei montane, norii sunt mai rari, iar ninsorile mai slabe si pe arii mai mici. Vantul insa este astazi agitat si sufla in rafale mai ales pe crestele inalte. 

Temperaturile maxime se vor incadra intre -6 si 4 grade, mai coborate in zonele cu ceata persistenta din sud, dar si usor mai ridicate pe litoral si in Dealurile Vestice. Temperaturile minime vor fi intre -10 si 0 grade, usor mai ridicate pe litoral. Presiunea atmosferica va scadea usor.
30 ianuarie 2010, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.