Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 18 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vin ninsorile

Vin ninsorile

Cerul va fi mai mult noros si local va ninge, mai ales in sudul, centrul si estul tarii. Vantul va sufla slab pana la moderat cu unele intensificari in zona montana inalta. Pe arii restranse va fi ceata, asociata cu depunere de chiciura.

In Bucuresti, ziua de azi a inceput cu minus 14 grade, dar amiaza aduce minus 5 grade, o valoare mult mai placuta decat in ultimele zile. Vin insa ninsorile, e drept, slabe si sporadice. Presiuea atmosferica e in scadere accentuata de la 770 mm coloana de mercur.

La munte simtim o usoara incalzire. Dar tot gerul ramane aici stapan, mai ales dimineata si noaptea. Cerul nu se curata de nori asa ca ninsorile, e drept, slabe, nu vor lipsi, mai ales din Muntii Banatului, Carpatii Meridionali si cei Orientali. Vantul nu trece de moderat decat la altitudini mari unde sufla in rafale puternice, iar vaile si depresiunile si-au inceput ziua cu ceata si depunere de chiciura. Amiaza insa va tine cu turistii care sperau la o ameliorare a vremii, maximele reusind astazi sa urce la minus 11 grade la Sinaia cota 1500, ca si la Semenic, in timp ce la Predeal si Paltinis mercurul urca la minus 8 grade. Cel mai placut e la Stana de Vale, unde amiaza aduce miuns 5 grade.

Temperaturile minime vor fi de la -24 de grade in nordul Moldovei si in estul Transilvaniei pana la -7 ... -6 grade in Banat si Crisana. Temperaturile maxime se vor incadra intre -10 si 0 grade, usor mai scazute in nordul Moldovei.
27 ianuarie 2010, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.