Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 

Ger aprig

Vremea va fi geroasa in estul, sudul si local in centrul tarii. Cerul va fi temporar noros si se va semnala ceata, asociata cu depunere de chiciura, in regiunile extracarpatice si pe arii restranse in rest, mai ales dimineata. Izolat vor fi conditii de fulguiala. Vantul va sufla slab pana la moderat. 

In Bucuresti, gerul este tot mai aprig, minus 20, minus 18 grade erau asteptate la primele ore si circa minus 8 maine la amiaza.  Presiunea atmosferica este destul de ridicata, 768 de mm coloana de mercur si continua sa creasca.

La munte este soare cu dinti. Vremea este deci frumoasa ca aspect, dar gradele din termometre ne arata ger. Vor fi minus 14 grade pe Ceahlau, in jur de minus 10 pe Valea Prahovei si doar in masivele dinspre vest se inregistreaza valori usor mai ridicate. Stratul de zapada ramane deci consistent, mai ales in masivele estice si sudice. 

Temperaturile maxime vor fi de la - 17 ... - 18 grade in nordul Moldovei pana la - 2 ... - 1 grad in Campia de Vest, iar cele minime se vor incadra intre - 18 si - 8 grade, mai scazute, sub - 20 de grade, local in regiunile din jumatatea de est, pana spre - 30 de grade in depresiuni.
25 ianuarie 2010, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.