Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Brasov: Cel mai rece loc din Romania: minus 28 de grade, la ora 22.00

Brasov: Cel mai rece loc din Romania: minus 28 de grade, la ora 22.00

Potrivit site-ului Institutului National de Meteorologie si Hidrologie (INMH), Brasovul este locul cel mai afectat de ger in aceasta seara din toata Romania: - 28 de grade.

Informatiile postate acum cateva minute pe site-ul INMH au fost inregistrate in teren la ora 22.00 si arata ca, in aceasta seara, Brasovul este cel mai rece loc din tara. Cum cerul este foarte senin si turbulentele de aer sunt ca si inexistente, este foarte probabil ca in orele urmatoare temperatura sa mai scada destul de mult.

Valori apropiate ale temperaturii aerului, respectiv minus 27 de grade Celsius, s-au inregistrat la Miercurea Ciuc si Radauti.

25 ianuarie 2010, Sursa: Adevarul
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.