Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturi minime intre -28...-27 de grade in estul Transilvaniei

Temperaturi minime intre -28...-27 de grade in estul Transilvaniei

Vremea va fi geroasa, indeosebi dimineata si noaptea, in estul, sudul si centrul tarii. Cerul va fi variabil, dar in zonele joase local se va produce ceata, izolat persistenta in regiunile extracarpatice si asociata cu depunere de chiciura. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in delta si pe litoral.

In Bucuresti, vremea va fi geroasa. Cerul va fi temporar noros si se va semnala ceata asociata cu chiciura. Temperatura maxima va fi de -10 ... -9 grade, iar cea minima de -17 ... -16 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca. Vantul va sufla slab. Presiunea atmosferica va creste usor.

La munte, vremea va fi geroasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si izolat va fulgui. Dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni se va produce ceata, asociata cu chiciura. Vantul va sufla slab pana la moderat. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -18 grade in Moldova si estul Transilvaniei pana la -2 grade in Banat. Temperaturile minime se vor situa de la -28...-27 de grade in estul Transilvaniei, pana la -10 ... -9 grade in Banat.
24 ianuarie 2010, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.