Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cel mai rece weekend din acest sezon

Cel mai rece weekend din acest sezon

Gerul a cuprins Romania. Weekend-ul in care tocmai intram se anunta a fi unul dintre cele mai reci din acest sezon. Joi noapte s-au inregistrat -24 de grade Celsius la Miercurea Ciuc, Sfantu Gheorghe si Brasov.

De la noapte, frigul naprasnic se va instala si in Moldova si sud-vestul Transilvaniei unde se anunta pana la -25 de grade Celsius.

La astfel de temperaturi, iarna este destul de greu de suportat, mai ales pentru cei care trebuie sa plece noaptea cu masinile la drum. Cu toate acestea, insa, oamenii din Miercurea Ciuc si Piatra Neamt spun ca sunt obisnuiti cu astfel de temperaturi.

Cea mai mica temperatura inregistrata in luna ianuarie a fost in anul 1942, la Bod, in judetul Brasov. Mercurul din termometre a coborat atunci pana la -38,5 grade Celsius.
 
Mai multe detalii: Antena3.ro
22 ianuarie 2010, Sursa: Antena3
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.