Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 5 decembrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturile minime intre -15 si -5 grade

Temperaturile minime intre -15 si -5 grade

In regiunile vestice valorile de temperatura vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, comparabile cu cele din intervalul anterior, iar in restul teritoriului vremea va fi rece. Cerul va fi mai mult noros si pe arii restranse va ninge slab. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari in regiunile sud-estice.

In Bucuresti, gerul noptii se va prelungi si in primele cateva ore ale zilei de azi. Doar spre amiaza temperatura mai urca o idee de la minus 10 la cel mult minus 7 grade. In plus, cerul va fi plin de nori, fulguielile nu lipsesc nici ele spre seara, dar vantul macar nu va trece de moderat. Presiunea atmosferica creste de la 760 mm coloana de mercur.

La munte, vremea e deosebit de rece, mai ales noaptea si dimineata. Atat astazi, cat si peste weekend, gerul va pune stapanire pe creste, maximele urmand sa tot scada de la o zi la alta. Cerul se mentine noros, dar numai pe arii restranse si mai mult spre seara si noaptea se anunta ninsori slabe. Sambata, dupa o noapte geroasa, cerul se mai insenineaza, dar mai ales dimineata se va asterne un val destul de consistent de ceata pe vai si in depresiuni. Duminica, vremea nu se schimba semnificativ. Frig mai ales dimineata, dar cu ceva sanse si de soare peste zi. Pe creste, vantul incepe insa sa se agite.

Temperaturile maxime
vor fi cuprinse intre - 10 si 2 grade, iar cele minime intre -15 si - 5 grade, izolat mai scazute in nord-est si centru, pana in jur de - 18 grade. Presiunea atmosferica va mai creste usor in nord-vest.
22 ianuarie 2010, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.