Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi rece

Vremea va fi rece

Vremea va fi rece. Cerul va fi mai mult noros si va ninge pe arii relativ extinse in jumatatea de vest a tarii. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare si ninsorile izolate. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in Dobrogea.

In Bucuresti, cerul este si azi incarcat de nori, si nu sunt excluse fulguielile peste zi. Vantul insa nu va trece de moderat, iar temperatura va urca de la minus 10, minus 8 grade in zori pana spre minus 5 grade la amiaza. Presiunea atmosferica prezinta o tendinta de crestere de la 756 mm coloana de mercur.

La munte ninsorile nu supara pe nimeni. Din fericire, crestele se pregatesc serios sa-si primeasca turistii iubitori de sporturi de iarna. Ninge in special in Carpatii Orientali, dar nici in restul masivelor nu sunt excluse fulguielile. Vantul nu trece de moderat, in schimb temperaturile scad fata de cele de ieri, caracterizand un regim termic destul de aspru. Izolat pe vai si in depresiuni, ceata si-a facut si ea loc la primele ore ale zilei de azi.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre - 8 si 2 grade, iar cele minime intre -14 si - 4 grade. Izolat in zonele joase vor fi conditii de ceata. Presiunea atmosferica va creste usor.
21 ianuarie 2010, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.