Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ninsoarea continua

Ninsoarea continua

Cerul va fi mai mult noros si va mai ninge, local in sudul, centrul si estul tarii si izolat in rest. Vantul va sufla moderat in estul si sud-estul tarii, cu unele intensificari in Dobrogea.

In Bucuresti continua sa ninga iar peste zi soarele nu va putea sa strabata plafonul de nori. In zori va fi rece minus 8, minus 7 grade Celsius, iar pana la amiaza temperatura abia ajunge la minus 5, minus 4 grade.

La munte avem parte de vreme inchisa dar, spre bucuria celor care deja se gandesc la un weekend pe partie ninge temporar. Totusi la altitudini mai mari de 1.800 m riscul de producere a avalanselor este insemnat. Maximele nu trec de minus 8 grade la Sinaia si Predeal ca si pe Semenic. Pe Ceahlau la pranz sunt minus 15 grade.

Temperaturile maxime
vor fi cuprinse, in general, intre - 8 si 1 grad, iar cele minime intre - 12 si -2 grade, usor mai scazute in depresiuni. Presiunea atmosferica va fi relativ stationara, tendinta va fi de usoara crestere in a doua parte a intervalului.

20 ianuarie 2010, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.