Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 5 decembrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / Brasov: Zapada si gropile de pe drumuri macina nervii soferilor

Brasov: Zapada si gropile de pe drumuri macina nervii soferilor

Ninsoarea a creat probleme in tot judetul Brasov, insa cea mai afectata portiune a fost culoarul Rucar-Bran, unde gropile acoperite de zapada s-au transformat in adevarate capcane pentru soferi.

Ninsoarea da mari batai de cap celor care tranziteaza drumul national 73. Desi utilajele actioneaza de la primele ore ale diminetii, soferii au avut necazuri, mai ales pe culoarul Rucar-Bran.

"In zona de munte Rucar-Bran, soseaua este mai proasta. Au aparut probleme pentru ca sunt gropi pe care zapada le mascheaza. Pe anumite portiuni au fost observate si alunecari de teren. Toate acestea ingreuneaza traficul", a explicat comisarul Paul Ulieru, de la Centrul Info Trafic.

Tot in conditii de iarna se circula si pe celelalte drumuri nationale din judetul Brasov. Politistii le recomanda soferilor sa plece la drum doar daca au masinile echipate si sa adapteze viteza la conditiile de trafic.
19 ianuarie 2010, Sursa: Adevarul
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.