Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 

Ninge

In tara, vremea va fi in general inchisa si va ninge in Muntenia, Dobrogea, Moldova, local in Transilvania si Oltenia si izolat in rest. Vantul va sufla moderat, cu intensificari in regiunile estice si sud-estice, unde va viscoli ninsoarea. In estul Baraganului si in Dobrogea, trecator precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si se va forma polei.

In Bucuresti avem parte de vreme inchisa. Ninge si e destul de frig, de la minus 5 grade in zori temperatura abia ajunge la amiaza la minus 3 grade. Vantul amplifica senzatia de frig.

La munte ninge, mai ales in Carpatii Meridionali si Orientali. Stratul de zapada mai creste cu cativa centimetri. Regimul termic este comparabil cu cel de ieri. Maximele sunt de minus 5 grade la Predeal si pe Semenic, minus 6 la Sinaia cota si minus 10 pe Ceahlau.

Temperaturile minime vor fi cuprinse intre - 10 si -2 grade. In zonele joase vor fi conditii de ceata. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -6 si 4 grade.
19 ianuarie 2010, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.