Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi predominant inchisa

Vremea va fi predominant inchisa

Vremea va fi predominant inchisa. Temporar va ninge, in cursul zilei mai ales in sud-vestul si sudul tarii, iar noaptea local in sud-est si izolat in rest. Vantul va sufla moderat in regiunile extracarpatice, cu intensificari in Dobrogea si Baragan.

In Bucuresti, saptamana incepe cu vreme rece si mohorata. Din cand in cand mai avem parte si cate o ninsoare slaba, dar vantul s-ar putea sa treaca de moderat, atingand viteze destul de mari, de 25-30 de km pe ora ascutind serios senzatia de frig. In plus, nici maxima nu e prea generoasa, oprindu-se la cel mult 0 grade Celsius, pe care o vom resimti, din cauza rafalelor de vant drept minus 6, chiar minus 7 grade. Presiunea atmosferica scade usor, dar scade de la 765 mm coloana de mercur, valoare usor peste cea normala.

La munte, ninsorile serioase se lasa deocamdata asteptate la munte. Dar soarele nu se va arata astazi din cauza norilor compacti din care, totusi, mai cade si cate o ninsoare slaba prin Carpatii Meridionali. Dar aici, vantul prinde putere, sufland in rafale, asa ca vremea nu se anunta prea prietenoasa. Temperaturile nu sufera modificari deocamdata, pastrandu-se la valori intre minus 8 grade la Varful Toaca pe Ceahlau, pana spre mai blandele maxime de minus 3 grade la Seminic si Predeal si minus unu la Stana de Vale.

Temperaturile minime se vor situa intre - 9 si 1 grad, mai coborate in depresiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre - 6 si 4 grade.

18 ianuarie 2010, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.