Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Se va semnala ceata

Se va semnala ceata

Cerul va prezenta innorari in regiunile sudice si estice, unde pe arii restranse va fulgui. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar in orele diminetii pe arii restranse va fi ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Dobrogea.

In Bucuresti, cerul isi pastreaza aspectul inchis. Vom avea, asadar, parte de vreme mohorata, dar fara ninsori si fara vant prea puternic. Temperatura, apropiata de cea normala, atinge 2-3 grade Celsius la amiaza, dupa minus 3 in zori. Presiunea atmosferica este de 760 mm coloana de mercur, valoare confortabila, dar creste in urmatorul interval.

La munte norii care stau peste creste nu prea lasa decat pe ici pe colo cate o ninsoare. Ceva mai hotarati sunt fulgii de nea doar prin Carpatii Orientali si cei Meridionali. Dar, macar vantul nu trece de cote moderate. Motiv pentru care nici ceata nu se ridica prea repede de peste vai si din depresiuni. Temperatura aerului nu sufera modificari majore fata de ieri, asa ca maximele pornesc de la minus 10 grade in Orientali si urca spre minus 7, minus 5 in Meridionali. Ceva mai cald, daca putem spune asa, cu aproximativ 0 grade, este doar in masivele vestice, in Apuseni. Zapada depusa este deocamdata putina, doar 10 centimetri la Predeal ca si la Semenic si putin peste 15 la Sinaia cota 1500.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre - 4 si 4 grade, iar cele minime intre -10 si 0 grade, mai coborate in nord-est si in depresiuni. In zonele joase, indeosebi din regiunile extracarpatice, local se va semnala ceata.
16 ianuarie 2010, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.