Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cerul va fi mai mult noros

Cerul va fi mai mult noros

Cerul va fi mai mult noros in sud-vestul si in nord-estul tarii, unde local vor cadea precipitatii slabe, mai ales sub forma de ninsoare. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare si ninsorile izolate, dar vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab si moderat.

In Bucuresti noaptea aduna nori pe cer si s-ar putea sa vedem si cativa fulgi de nea. De la minus 2, minus 1 grad dimineata temperatura ajunge la amiaza la plus 3-4 grade, cu tot atatea peste normalul termic al datei din calendar.

La munte cerul e innorat o buna parte a zilei si va ninge slab, cu caracter local in Carpatii Orientali si Meridionali si doar izolat in celelalte masive. Pe vai si in depresiuni sunt conditii de formare a cetii. Vantul nu trece de 20-25 km/h, iar regimul termic e comparabil cu cel de ieri. Maximele sunt de minus 1 la Predeal si cu un grad mai frig la Paltinis. La Sinaia Cota sunt minus 3 grade iar pe varful Toaca nu sunt mai mult de minus 8 grade.

Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -8 si 0 grade. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre - 2 si 6 grade.
14 ianuarie 2010, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.