Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Se circula greu pe drumurile din Maramures

Se circula greu pe drumurile din Maramures

Se circula in conditii de iarna pe drumurile nationale si judetene. Nu sunt drumuri blocate sau inzapezite. Drumarii au actionat cu 33 de utilaje si au imprastiat 294 tone de material antiderapant. Pe DJ 184 Baia Sprie-Cavnic au fost semnalate tronsoane de drum cu polei.

S-a intervenit pe portiunea de drum cu polei, iar in acest moment drumul judetean este curatat, dar umed. Sectia de Drumuri Nationale Baia Mare a actionat cu 18 utilaje, au imprastiat 16 tone de material antiderapant. Pe un tronson al drumului national de la Borsa, in Pasul Prislop s-a semnalat ceata, vizibilitatea fiind redusa. Soferilor li se recomanda sa circule cu prudenta si sa isi adapteze viteza la conditiile meteorologice.

Ninge slab in Pasul Gutai, Pasul Prislop si Pasul Rotunda.  Vremea a fost inchisa. Pe arii extinse au cazut precipitatii predominant sub forma de ninsoare. Cantitatea maxima de apa inregistrata a fost de 4,6 litri pe metru patrat la Ulmeni. Vantul a suflat slab la moderat.

Temperatura maxima a fost cuprinsa intre 0 grade C la Targu Lapus si Ocna Sugatag si 2 grade C la Baia Mare. Pe arii extinse la munte si izolat, in rest, a fost ceata. Stratul de zapada este discontinuu, avand o grosime maxima de 23 cm la Iezer. La ora 5.00 se inregistra temperatura de -2 grade C la Ocna Sugatag si 0 grade C la Sighetu Marmatiei.

Sursa: Adevarul
13 ianuarie 2010
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.