Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Iarna nu se da batuta: Ninsorile din nordul tarii i-au surprins pe soferi

Iarna nu se da batuta: Ninsorile din nordul tarii i-au surprins pe soferi

In ciuda temperaturilor ridicate pentru aceasta perioada, inregistrate in ultimele zile, iarna nu pare ca se da batuta. In nordul tarii a inceput deja sa ninga. Probleme au fost in pasul Tihuta din Bistrita, dar si in judetul Suceava spre Vatra Dornei.

Soferii surprinsi de ninsoare in pasul Tihuta au avut de furca din cauza conditiilor meteo. Echipajele de deszapezire au lucrat toata noaptea pentru a impiedica formarea nametilor pe sosele.

In judetul Suceava, soferii se plang ca drumurile nu au fost curatate. O alta zona in care se circula cu dificultate, este in Pasul Setref, care face legatura intre Bistrita-Nasaud si Maramures.

Mai multe detalii: Antena3.ro
13 ianuarie 2010, Sursa: Antena3
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.