Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturi minime cuprinse intre -5 si 1 grad

Temperaturi minime cuprinse intre -5 si 1 grad

Vremea va fi apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult noros. Va ninge slab la deal si la munte si numai pe arii restranse in celelalte regiuni. Vantul va sufla slab pana la moderat. Izolat, in zonele joase, vor fi conditii de ceata.

In Bucuresti temperatura scade putin azi, si nici de soarele de ieri nu ne vom mai bucura. Norii s-au adunat inca de asta noapte, iar peste zi, asteptam si cate o ninsoare slaba. Temperatura maxima nu va mai trece de patru grade Celsius, dupa numai 0 grade in zori. Presiunea atmosferica este in usoara crestere de la 753 mm coloana de mercur, valoare usor sub cea considerata confortabila.

La munte, norii lasa ninsori slabe peste zi in toate masivele, dar vantul este cel mult moderat inclusiv pe crestele inalte. In schimb, pe vai si in depresiuni, izolat, ziua a inceput cu ceata. Maximele nu sufera modificari fata de ieri, incadrandu-se intre minus 3, minus 2 grade in masivele sudice si 0 grade in cele vestice. Sensibil mai frig este in nord, unde mercurul coboara la minus 7 grade. Stratul de zapada devine astfel mai consistent. La Varful Toaca din Ceahlau deja vorbim de 35 de centimetri de zapada depusa, in timp ce pe Valea Prahovei este de numai 14 centimentri, iar la Sinaia Cota, doar 6. La Paltinis si Stana de Vale lipseste de-a dreptul, asa ca turistii mai trebuie sa aiba rabdare pana sa-si puna schiurile in picioare.

Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -5 si 1 grad, iar cele maxime intre - 2 si 6 grade.
13 ianuarie 2010, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.