Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 3 august 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Va ninge pe arii restranse

Va ninge pe arii restranse

Cerul va fi temporar noros. Va ninge pe arii restranse in nordul si in centrul tarii, iar in sud-est, izolat, vor fi posibile precipitatii mixte. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti, ziua a inceput cu un grad sub zero, iar racirea se va simti in continuare: maxima nu va mai trece de 6-7 grade, temperatura mare totusi daca ne gandim ca normal ar fi sa avem cel mult zero grade. Pe cer norii se vor aduna cand si cand, dar precipitatii nu asteptam. In schimb, nu scapam de ceata matinala.

La munte, vremea va continua sa se raceasca usor. Cerul va fi mai mult noros si pe arii extinse va ninge. Vantul va sufla slab pana la moderat. Pe vai si in depresiuni noaptea si dimineata se va produce ceata asociata cu chiciura.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 7 grade, iar cele minime intre -7 si 1 grad. Izolat, indeosebi in sud, va fi ceata. Presiunea atmosferica nu va avea variatii semnificative.
12 ianuarie 2010, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.