Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme in general inchisa

Vreme in general inchisa

Vremea va fi in general inchisa, dar calda pentru aceasta data. Temporar vor cadea precipitatii, sub forma de ploaie, in majoritatea regiunilor. Vantul va prezenta intensificari la munte si in Dobrogea.

In Bucuresti vremea nu va mai fi la fel de insorita ca ieri. Cerul este acoperit si trecator va ploua. Vantul va sufla slab pana la moderat. La pranz termometrele vor arata in jur de 10 grade.

La munte, vremea va fi in general inchisa, dar calda pentru aceasta data. Local vor cadea precipitatii, la inceput, sub forma de ploaie, apoi, treptat, vor predomina ninsorile. Temperatura aerului va scadea usor fata de ieri. Sunt 6 grade la Predeal, 5 la Sinaia si Stana de Vale, 1 grad pe Semenic si 0 grade pe Ceahlau unde se asteapta o ninsoare slaba.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade, iar cele minime, in scadere fata de intevalul anterior, se vor situa intre -4 si 6 grade. Presiunea atmosferica va creste usor spre sfarsitul intervalului.
10 ianuarie 2010, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.