Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme deosebit de calda

Vreme deosebit de calda

Vremea va deveni deosebit de calda pentru aceasta data, in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi mai mult noros, exceptand, in cursul zilei, regiunile intracarpatice, unde va fi variabil. Va ploua, mai ales seara si noaptea, in jumatatea de vest a tarii si pe arii mai restranse in rest. Vantul va prezenta intensificari in majoritatea regiunilor.

In Bucuresti, dupa o noapte calda, cu innorari si ceata, vremea este mohorata. Cerul va fi acoperit in prima parte a zilei cand sunt si conditii de ceata si burnita. De la 3-4 grade in zori, temperatura ajunge la amiaza pana la 12 grade. 

La munte, vremea va deveni deosebit de calda pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult noros si va ploua, mai ales seara si noaptea, in Carpatii Occidentali, vestul Carpatilor Meridionali si nordul Carpatilor Orientali si pe arii mai restranse in restul zonei montane. Vantul va continua sa aiba intensificari accentuate in zona mai inalta. Pe vai si in depresiuni vor fi conditii de ceata.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 5 si 14 grade. Vor fi conditii de ceata in zonele joase.

9 ianuarie 2010, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.