Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturi maxime cuprinse intre 2 si 12 grade

Temperaturi maxime cuprinse intre 2 si 12 grade

Vremea va fi calda pentru prima decada a lunii ianuarie. Cerul va fi temporar noros si doar izolat, indeosebi la munte, vor mai fi precipitatii predominant sub forma de ploaie. In zonele joase, mai ales din est si din sud, local va fi ceata, indeosebi dimineata. Vantul va prezenta unele intensificari in Banat, sudul Crisanei, precum si in zona montana inalta.

In Bucuresti avem si astazi parte de vreme extrem de calda, cu 8 grade la pranz, cu nori inofensivi si cateva raze de soare. Presiunea atmosferica are o tendinta de crestere de la o valoare cam mica, de 749 mm coloana de mercur.

La munte, tot cald este astazi, dovada ca ninsorile s-au transformat si aici in ploi, putine si slabe, de altfel. Pe vai si in depresiuni insa, ceata este prezenta astazi la nivel local, mai ales in primele ore ale zilei, in timp ce crestele sunt maturate destul de serios de vantul in rafale. Temperaturile cresc peste tot in zona montana, depasind chiar si cu 10 grade norma termica. Dar, exista si reversul medaliei. Incalzirea topeste stratul nou depus de zapada, care aluneca peste cel inghetat, de desubt, declasand in acest fel avalanse care sunt clasificate cu gradul 3 de risc, echivalentul unui cod portocaliu, asa incat, turistii sunt avertizati sa nu se aventureze ina fara zonelor monitorizate de serviciile de Salvamont.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre - 3 si 5 grade.
7 ianuarie 2010, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.