Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea in primele luni ale anului

Vremea in primele luni ale anului

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) anunta ca temperaturile lunii ianuarie vor depasi valorile normale in cea mai mare parte a tarii, maximele putand ajunge la 15 grade Celsius. In noptile cele mai reci din cursul lunii ianuarie, temperaturile minime vor cobori sub -20 de grade Celsius, in zonele depresionare din centrul si nordul tarii. Totodata, cantitatile de precipitatii vor depasi valorile climatologice in cea mai mare parte a tarii.

Februarie
Temperaturile se vor situa peste valorile normale in regiunile estice, iar in rest se vor incadra in limitele obisnuite. Temperaturile maxime pot depasi 15 grade Celsius, iar in noptile cele mai reci, temperaturile minime vor cobori sub -15 grade Celsius. Cantitatile de precipitatii vor fi mai mari decat cele normale in jumatatea nordica a tarii, iar in rest se vor incadra, in general, in limitele obisnuite.

Martie
Regimul termic se va situa sub valorile normale in nord-vestul tarii, va depasi limitele normale in regiunile sud-estice, iar in rest se va incadra in limitele obisnuite.

Cele mai mari valori de temperatura din cursul lunii pot depasi 20 de grade Celsius, in sudul tarii. In noptile cele mai reci, temperaturile minime vor cobori sub -10 grade Celsius. Cantitatile de precipitatii vor depasi valorile normale in majoritatea regiunilor tarii.

Mai multe detalii: Mediafax
5 ianuarie 2010
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.