Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Nopti geroase

Nopti geroase

In tara, vremea va fi rece, local geroasa noaptea, in special in nordul si in centrul tarii. Cerul va fi temporar noros, iar in cursul zilei va mai ninge slab, pe arii restranse la munte si izolat in Moldova, Transilvania, Maramures, Dobrogea si Muntenia. Vantul va avea unele intensificari in zona montana inalta si local - in prima parte a zilei - in Oltenia, Dobrogea si sudul Transilvaniei.

In Bucuresti, vremea e rece azi. Dupa cele nu mai mult de minus 5 grade in zori, la amiaza mercurul abia daca atinge un grad peste limita de inghet, iar norii vor sta inca destul de adunati pe cerul capitalei scuturand cand si cand si cate o ninsoare slaba. Vantul, din fericire se domoleste si el. Presiunea atmosferica are o tendinta de crestere de la 750 mm coloana de mercur.

La munte am trecut deja la temperaturi exclusiv negative. Dar regimul termic, dupa cum spun meteorologii, este normal pentru un inceput de ianuarie, mai ales in conditiile in care stratul de zapada este proaspat refacut de ninsorile din ultima vreme. Continua, de altfel sa ninga slab, la nivel local, dar vantul nu se lasa si sufla si astazi in rafale pe creste, mai ales in prima parte a acestei zile. Frigul se simte din plin dincolo de Carpati astazi.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -6 si 0 grade. Izolat in zonele joase va fi ceata si se va depune chiciura. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -13 si -3 grade. Vor fi conditii de polei.
4 ianuarie 2010, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.