Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Iarna e in plina desfasurare pe crestele carpatine

Iarna e in plina desfasurare pe crestele carpatine

Vremea va continua sa se raceasca si va deveni geroasa noaptea in nordul Moldovei si in zonele depresionare. Cerul va fi mai mult noros. indeosebi ziua va ninge in cea mai mare parte a tarii si se va depune strat nou de zapada. Vantul va avea intensificari la munte, in regiunile vestice, sudice, centrale si izolat in rest, temporar viscolind ninsoarea mai ales in Oltenia, sudul si estul Munteniei si vestul Dobrogei. 

In Bucuresti se schimba vremea. Ziua a inceput cu minus 1 grad, dar nici la amiaza nu va fi mai placut: o grade Celsius. Vantul sufla cu intensificari de scurta durata peste zi, ninge, asa ca iarna isi spune cuvantul din ce in ce mai raspicat. Presiunea atmosferica este in continuare mica, mult sub valoarea confortabila, dar creste usor de la 737 mm coloana de mercur. 

La munte, iarna e in plina desfasurare pe crestele carpatine. Aici e nu doar frig, ci de-a dreptul ger, mai ales peste noapte si dimineata. Cerul ramane ascuns de nori si aici iar ninsorile se intrec intre ele sa depuna stratul de zapada mult asteptat de turisti. Vantul sufla astazi cu putere, asa ca viscolul este aici la el acasa, iar poleiul se asterne si el, in timp ce temperaturile au intrat si ele la iernat: minus 10 grade la Varful Toaca pe Ceahlau, minus 7 la Semenic si nu mai mult de minus 5, minus 4 grade in celelalte statiuni montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -7 si 3 grade, iar cele minime intre -13 si -3 grade. Vor fi conditii de polei. Presiunea atmosferica va creste.
3 ianuarie 2010, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.