Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va raci

Vremea se va raci

Vremea se va raci in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi mai mult noros. Vor fi precipitatii predominant sub forma de ploaie local in jumatatea de sud a tarii si izolat in celelalte regiuni. Vantul va prezenta unele intensificari, indeosebi in partea de est a teritoriului si la munte. 

In Bucuresti avem parte de vreme mai calda decat normal, ploile nu lipsesc, dar nu acopera intreaga zi, dar macar vantul nu trece de moderat. Maxima este si astazi pozitiva, atingand 4-5 grade Celsius. Presiunea atmosferica este extrem de mica, de numai 737 mm coloana de mercur, dar prezinta o tendinta de crestere. 

La munte incepem sa trecem la haine de iarna. Cerul e mai mult noros, iar ninsorile vor fi active intreaga zi in Carpatii Meridionali si de Curbura. Ceva mai putin hotarate, dar prezente, se asteapta azi ninsori si in restul zonei montane. La noapte, ninsorile cuprind si crestele occidentale si cele meridionale, iar vantul va viscoli si spulbera zapada. Temperaturile continua sa scada si duminica, vremea devine chiar geroasa, mai ales noaptea si dimineata, iar cerul se pastreaza acoperit de nori din care vor cadea ninsori pe arii extinse. Vantul si el va continua sa sufle in rafale, cu putere pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -1 si 9 grade.
2 ianuarie 2010, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.