Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Au revenit ninsorile

Au revenit ninsorile

Cerul va fi temporar noros. Indeosebi in prima parte a zilei, pe arii relativ extinse vor cadea precipitatii predominant sub forma de ninsoare in regiunile estice, iar la munte, izolat, va mai ninge. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona inalta de munte si pe litoral. 

In Bucuresti vremea se mai imbuneaza. Cerul va fi temporar noros, iar la primele ore sunt conditii de ploaie slaba. Vantul insa sufla moderat, cu unele intensificari pana la 35...45 km/ora. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 4 grade. Presiunea atmosferica este de 747 mm coloana de mercur si creste .

La munte, ninge in prima parte a zilei, apoi ninsorile se restrang. Temperatura aerului se va mentine la valori ridicate pentru ultima decada a lunii decembrie, comparabile cu cele inregistrate ieri. Minus un grad este maxima la Predeal, Paltinis, Semenic si Stana de Vale. Minus 2 grade sunt la Sinaia Cota iar la varful Toaca sunt la praz minus 5 grade.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 si 7 grade, iar cele minime intre - 6 si 0 grade, mai scazute in depresiuni. Presiunea atmosferica va creste.
28 decembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.