Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 13 iunie 2021 

Cer noros

Astazi, norii vor acoperi aproape tot teritoriul tarii. Va ploua mai ales in jumatatea de vest. In Carpatii Occidentali si in nordul Carpatilor Orientali cantitatile de apa vor depasi izolat 20 litri pe metru patrat. Vantul va prezenta intensificari sustinute in Campia de Vest, iar in zona de munte va sufla tare, cu viteze ce pot depasi 100 km/h. Izolat, mai ales in sud si est, este ceata.

In Bucuresti chiar daca nu mai avem parte de vremea frumoasa de ieri, totusi ramane cald. Cerul este incarcat de nori si va ploua slab. Acum in centru este un grad cu plus, iar maxima zilei ajunge pana la 6 grade.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade, usor mai scazute in Campia Romana. Izolat in zonele joase din sud si est va mai fi ceata.

25 decembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.