Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Va ploua local

Va ploua local

Vremea va continua sa se incalzeasca, iar cerul va fi temporar noros. Va ploua local in vestul si nord-vestul tarii si doar izolat in restul teritoriului. In zonele joase, mai ales in cele din sud si din est, va fi ceata, posibil persistenta. Izolat se va produce polei. Vantul va avea intensificari in Banat, Crisana, Dobrogea, local in Moldova, iar la munte va sufla tare si va spulbera zapada.

In Bucuresti urmeaza o zi mai calda decat cea de ieri. Chiar si acum dimineata sunt minus 4 grade in centru si minus 5 grade la periferie cu 7-8 grade mai mult decat ieri. Cerul va fi temporar noros iar la primele se formeaza ceata. Temperatura maxima va fi de 0, poate un grad.

La munte vremea se va incalzi usor fata de intervalul precedent. Cerul va fi temporar noros. Vor fi precipitatii mixte, local in Carpatii Occidentali si nordul Carpatilor Orientali si cu totul izolat in restul zonei montane. Vantul va sufla tare, spulberand zapada. Pe vai si in depresiuni va fi ceata.

Temperaturile maxime vor avea valori de la - 5 grade in sudul Olteniei, pana la 10 - 11 grade in Dealurile de Vest si in Subcarpatii Getici, iar cele minime se vor situa, in general, intre - 4 si 4 grade. Presiunea atmosferica va creste usor in a doua parte a intervalului.
23 decembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.