Ne cerem scuze pentru problemele tehnice aparute in ultima perioada. Din pacate va mai dura putin pana vom putea sa va oferim din nou datele meteo cu care v-am obisnuit. Pana atunci aveti acces in continuare la prognoze, avertizari si alte articole utile.
Revenim in curand.
Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 octombrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / 80 de persoane au murit in Europa din cauza frigului. Traficul aerian si feroviar, perturbat pe continent

80 de persoane au murit in Europa din cauza frigului. Traficul aerian si feroviar, perturbat pe continent

Trenurile Eurostar si-au suspendat traficul, o serie de zboruri au fost anulate sau au suferit intarzieri, iar unele drumuri au fost inchise.

Abia marti dimineata, traficul trenurilor de viteza Eurostar, care leaga Marea Britanie si Franta prin tunelul de sub Canalul Manecii, va fi reluat in mod "foarte limitat", potrivit unui anunt al companiei, care apreciaza ca abia dupa Craciun activitatea feroviara va reintra in normal.

La Paris, Londra sau Bruxelles se afla in continuare blocati mii de calatori. Masinile si camioanele pot circula prin Eurotunnel, insa fara aportul adus de trenurile Eurostar, compania British Airways si Flybe lucreaza la capacitati crescute considerabil, in timp ce companiile de feriboturi sunt asaltate de calatori.

In Polonia s-au inregistrat pana acum 42 de decese din cauza frigului, temperaturile atingand minus 20 de grade Celsius. Majoritatea celor care au murit erau persoane fara locuinte, in stare de ebrietate, conform datelor furnizate de politie. De asemenea, in Ucraina au murit 27 de oameni din cauza gerului.

In Germania au decedat cel putin sase persoane din temperaturilor scazute care au atins si 33,6 grade Celsius. In Franta au murit de hipotermie cel putin trei persoane fara adapost iar in Austria, numarul deceselor inregistrate este tot de trei persoane, doua care au iesit dintr-un bar de noapte si a treia dintr-un restaurant.

Mai multe detalii: http://antena3.ro/stiri/meteo/80-de-persoane-au-murit-in-europa-din-cauza-frigului-traficul-aerian-si-feroviar-perturbat-pe-continent_87961.html

22 decembrie 2009, Sursa: Antena3.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.