Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va incalzi

Vremea se va incalzi

Vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii, in special in zonele de deal si de munte si in regiunile vestice. Cerul va fi mai mult noros. In vestul, nord-vestul si centrul teritoriului vor cadea precipitatii mai ales sub forma de ploaie si lapovita, iar la munte vor predomina ninsorile. In restul teritoriului, precipitatiile se vor semnala doar izolat, iar in zonele joase va fi ceata, posibil persistenta. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana si local in Banat, Crisana si Dobrogea.

In Bucuresti a fost ger peste noapte, iar pana la pranz temperatura creste pana la minus 5 grade la pranz.

La munte vremea se va incalzi. Cerul va fi mai mult noros si pe arii extinse in Carpatii Occidentali si nordul Carpatilor Orientali si izolat in restul zonei montane vor fi precipitatii predominant sub forma de ninsoare. Vantul va sufla tare, indeosebi pe creste. Pe vai si in depresiuni va fi ceata.

Temperaturile maxime se vor situa, in general, intre - 8 grade si 2 grade, cu cele mai scazute valori in zonele cu ceata persistenta si cele mai ridicate pe litoral si in Dealurile de Vest. Temperaturile minime, in crestere accentuata, vor fi cuprinse intre - 7 si 3 grade.
22 decembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.