Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 5 decembrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / Zapada si temperaturi scazute la Budapesta/ Trafic perturbat din cauza vremii

Zapada si temperaturi scazute la Budapesta/ Trafic perturbat din cauza vremii

Din cauza temperaturilor care au ajuns pana la minus 17 grade Celsius si a zapezii, serviciile de transport feroviar din Budapesta au fost perturbate luni, cea mai afectata fiind gara Keleti, din estul capitalei ungare, au informat reprezentanti ai companiei feroviare Mavinform.

Macazurile au inghetat din cauza temperaturilor extrem de scazute si, chiar si dupa ce problema a fost rezolvata, lipsa personalului a impiedicat plecarea din statie a mai multor trenuri, a declarat Ferenc Both, din cadrul Mavinform.

De asemenea, sunt asteptate intarzieri in garile Deli si Nyugati, iar metrourile care circula in estul capitalei au traseele scurtate. in plus, sunt de asteptat si intarzieri ale zborurilor de pe Aeroportul International Ferihegy din Budapesta.

Sute de autobuze ale companiei de transport in comun au avut de asemenea probleme de functionare din cauza temperaturilor scazute.

Cea mai scazuta temperatura din Ungaria a fost de -25 de grade Celsius, fiind inregistrata luni dimineata, la Szecseny, in nordul tarii.

Peste noapte, la Budapesta s-au inregistrat temperaturi de minus 13-19 grade Celsius.

21 decembrie 2009, Sursa: Adevarul
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.