Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 17 septembrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Drumurile montane din judetul Bihor au fost inchise pe perioada iernii

Drumurile montane din judetul Bihor au fost inchise pe perioada iernii

Consiliul Judetean Bihor a anuntat ca mai multe drumuri aflate in zone montane au fost inchise pana la primavara, din cauza ca pe perioada iernii, drumurile prezinta pericol pentru trafic.

Reprezentantii Consiliului Judetean au anuntat ca pe perioada iernii sunt inchise DJ 763, pe sectotul de la km 19+650 pana la km 35+100 (Boga - Padis), DJ 109J, pe sectorul de la km 8+000 pana la km 34+100 (Barajul Les - Coada Lacului - Stana de Vale) și DJ 767, pe sectorul de la km 12+700 - 27+132 (Dobresti - Varciorog). 

"Aceste sectoare se gasesc in zone muntoase, traseele fiind deosebit de dificile, siguranta circulatiei rutiere nefiind asigurata la aceasta ora din cauza starii tehnice a drumurilor", spune Mircea Jacan, purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean Bihor.
21 decembrie 2009, Sursa: Adevarul
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.