Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Evenimente in trafic

Evenimente in trafic

In jurul orei 02.30, in apropierea localitatii Vetel, s-a produs o tamponare a doua autoturisme. Carosabilul este umed si acoperit cu material antiderapant. Sunt 2 raniti, iar circulatia este inchisa pentru cercetari. 

Ruta ocolitoare propusa de Politia Rutiera este soimus-Branisca-Ilia. Se estimeaza reluarea circulatiei la ora 04.00. La fata locului sunt: Politia, Salvarea, Pompierii si personal de la Districtul de drumuri soimus.

Incepand cu ora 02.00, s-a reluat circulatia normala pe DN 7 KM 152+300 AMB.

In jurul orei 00.20 pe DN 7 KM 152+300 AMB, 2 trailere care transportau prefabricate de beton au derapat in zona localitatii Draganu blocand circulatia pe ambele sensuri. Nu sunt victime. Ninge viscolind. La fata locului se afla Politia si lucratori ai districtului Draganu.

Pe DN5, km. 7+573-64, TIR-urile care nu sunt echipate cu lanturi vor fi oprite in trafic de catre lucratorii Politiei Rutiere si vor fi directionati catre parcarile laterale. Masura a fost instituita pentru fluidizarea traficului dar si ca urmare a imposibilitatii acestor autovehicule de a li se permite accesul in Bulgaria daca nu sunt echipate corespunzator de iarna.

Pe DN 5B km. 3+200-39+500 (Vlasin) se impune o restrictie de circulatie, a autovehiculelor cu un gabarit ce depasesete 7,5 tone nu le va fi permis accesul pe drumul national. Masura este impusa de catre Politia Rutiera.

La ora 22.05, pe DN1 km 28, sens Bucuresti -Ploiesti, un automobil Dacia a intrat in parapet. Nu sunt victime. Zapada pe carosabil este de 1 cm. Circulatia a fost restabilita cu ora 22.30.

La ora 18.29 pe DN 22C km 29, in apropiere de localitatea Castelu, o cisterna incarcata cu kerosen s-a rasturnat in coliziune cu o autobasculanta. Nu au fost victime. La fata locului se aflau echipajele de politie, pompieri si lucratori de la drumuri nationale. Circulatia este inchisa si se circula pe ruta ocolitoare:
- Bucuresti - Constanta pe DJ 224(Tortomanul)- DN 2A (Doroda)
- Constanta - Bucuresti pe DJ 228(Nazarcea) - DN2A.

Sunt semnalate urmatoarele drumuri nationale blocate din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile:
- DN 57 Moldova Noua - Oravita si DN58 Resita - Anina;
- DN 2C Costesti - Pogoanele - Padina (judetul Buzau)
- DN 22 Ramnicu Sarat - Braila;
- DN 24 D Galati - Barlad

De asemenea, in judetul Sibiu, cateva masini au ramas inzapezite pe DJ106A Sibiu - Paltinis, pe platoul Valari, la 9 kilometri de statiune.

Cele zece masini cu aproximativ 35 de pasageri care au ramas blocate, sambata seara, pe drumul spre Paltinis au fost deszapezite, dar traficul pe DJ 106 A este restrictionat din cauza viscolului care arunca zapada pe sosea facand-o impracticabila

Politia Romana recomanda conducatorilor auto ca, inainte de a pleca la drum, sa se informeze despre situatia traseului pe care urmeaza sa se deplaseze, accesand pagina de internet a Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, www.cnadnr.ro sau, pentru detalii, apeland numarul de telefon 021/9360 (Comandamentul Central de Iarna).

"Totodata, atragem atentia asupra echiparii autovehiculelor pentru circulatia in conditii de iarna, mai ales cand se parcurg distante lungi, in zonele in care va intra in vigoare atentionarea meteorologica cu cod galben (lanturi antiderapante, cauciucuri de iarna, lopata, nisip, carburant suficient, paturi, alimente, apa, telefon mobil, etc)", se mai arata in comunicatul postat pe Centrul Infotrafic al Politiei Romane.
20 decembrie 2009, Sursa: Adevarul
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.