Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 21 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturi minime intre - 15 si - 5 grade

Temperaturi minime intre - 15 si - 5 grade

Vremea se va mentine rece. Cerul va fi temporar noros si indeosebi spre seara va ninge slab, local in sud-vestul tarii si izolat in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari mai ales in zona inalta de munte. 

In Bucuresti scapam de nori azi si abia spre seara apar din nou ninsorile. Vantul nu va mai trece de moderat, dar temperatura aerului care acum atinge doar minus 9 grade in centru si minus 10 la periferie, la amiaza abia daca urca la minus 5 grade. 

La munte este si mai frig. Va ninge mai mult in cursul noptii, iar vantul va prezenta intensificari viscolind trecator ninsoarea. Duminica gerul nocturn continua iar ninsoarea se extinde in Carpatii Meridionali si de Curbura.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre - 9 si 0 grade, iar cele minime se vor situa intre - 15 si - 5 grade. Spre dimineata vor fi conditii de ceata, asociata cu depunere de chiciura. Presiunea atmosferica va creste usor spre sfarsitul intervalului.
19 decembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.