Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va mentine rece

Vremea se va mentine rece

Vremea se va mentine rece pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult noros si va ninge pe arii relativ extinse in jumatatea sudica a teritoriului si local in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud-est.

In Bucuresti ne-am trezit cu o vreme mult mai neprietenoasa decat ieri. Norii acopera cerul si ninge viscolit. Temperatura nu trece de minus 7, minus 5 grade.

La munte se asteapta ger noaptea si dimineata. Va ninge pe arii extinse in Carpatii Meridionali si Orientali si doar pe arii restranse in rest. Vantul va sufla slab pana la moderat. Dimineata, pe vai si in depresiuni vor fi conditii de ceata, asociata cu depuneri de chiciura. Sunt maxime de minus 7 grade la Predeal si Paltinis si minus 6 in Sinaia. Pe Ceahlau termometrul nu trece de minus 12 grade.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre - 9 si 0 grade, iar cele minime se vor situa intre - 15 si - 5 grade. Spre dimineata vor fi conditii de ceata, asociata cu depunere de chiciura. Presiunea atmosferica va creste usor spre sfarsitul intervalului.
18 decembrie 2009, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.